De sympathiekste marathon der Lage Landen  
L O U I S
P E R S O O N S
M E M O R I A L
Copyright Micha Havreluk 2012
we came, we ran, we come again
UPDATE
COAL MINERS’ TRAIL COAL MINERS’ TRAIL MARATHON & ULTRACUP MARATHON & ULTRACUP INGESCHREVENEN INGESCHREVENEN CONTACT CONTACT SPONSORS SPONSORS DIPLOMA DIPLOMA FOTO’S FOTO’S BLOSO BLOSO UPDATE UPDATE
Het marathonjaar kan al niet meer stuk als men de LPM liep.    (Paul Van Hiel)
Het annuleren van deze wedstrijd zou mijn dood betekenen.   (Marc Papa)
“Misschien ben ik de enige die begrepen heeft dat de LPM een echte oefenwedstrijd is en dat je dus alle andere marathons moet beschouwen als oefening voor de beste marathon van het jaar...”  (Ron Langenus)
Eindelijk terug, de Marathon onder de Marathons is de"Louis Persoons Marathon " (Louis Hufkens, de sympathiekste hardloper der Lage Landen)
Het is vooral de vriendschappelijke, gemoedelijke en ongedwongen sfeer die deze wedstrijd in putje winter typeert. We gaan genieten van elke stap (Philippe Lagae)
De LPM. Blij dat jullie organisatie terug op de marathonkalender staat. SUCCES ! (Jan Claereboudt)
Aan alle deelnemers van de editie 2015: RESPECT! Om naar Genk af te zakken in die winterse temperaturen getuigt van karakter. En jullie aanwezigheid is hartverwarmend voor ons, organisatoren! Al ons werk is meer dan beloond geworden door jullie enthousiasme en lovende commentaren.  Dank daarvoor. Jullie geven ons de moed om er in 2017  weer volop tegenaan te gaan en er wat moois van te maken. Nogmaals dank, en tot 29 januari 2017.
-
HOME HOME INSCHRIJVING INSCHRIJVING MARATHONPAKKET MARATHONPAKKET BEVOORRADING BEVOORRADING PARCOURS PARCOURS TIJDMETING TIJDMETING PODIA PODIA RESULTATEN RESULTATEN PRIJZEN PRIJZEN LINKS LINKS REACTIES / VERSLAGEN REACTIES / VERSLAGEN MARATHON & ULTRACUP MARATHON & ULTRACUP MEDIA MEDIA INGESCHREVENEN INGESCHREVENEN AANSPRAKELIJKHEID AANSPRAKELIJKHEID PRIJSUITREIKING PRIJSUITREIKING
MARATHON- EN ULTRACUP NIEUWS
De LPM stond ook weer in 2015 op het hoogste schavotje wat het aantal cuplopers betreft (Marathon- en Ultracup). De LPM was de absolute koploper met 67 cuplopers voor (de marathon van) Antwerpen met 66. Een en ander wil zeggen dat de LPM het met 36,5 % cuplopers een 0,5 % beter deed dan Antwerpen met 36 %. Of waar een kleine marathon groot in kan zijn!